Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

"Η προέλευση του κόσμου": Νέο θεατρικό έργο!!

Η υπέροχη Κόρα Καρβούνη και ο θαυμάσιος Χρήστος Μαλάκης, διαβάζουν, με τρόπο μοναδικό, ένα μικρό απόσπασμα από το νέο μου θεατρικό έργο, "Η προέλευση του κόσμου"!!

Πρόκειται για μια τρελή ερωτική (στα όρια της πορνογραφίας) κωμωδία, έναν ύμνο στην ηδονή, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...

Περισσότερα από τις 8 Ιουλίου και μετά, οπότε και το έργο θα δημοσιευθεί επίσημα στην ειδική ιστοσελίδα του Θεάτρου Πορεία!!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους δύο ηθοποιούς, τους Θανάση Τριαρίδη και Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη για την αμέριστη υποστήριξη και καθοδήγηση (χωρίς εσάς, όλο τούτο δε θα είχε γίνει πραγματικότητα) και φυσικά το Θέατρο Πορεία που στήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος, με ξεχωριστό ενθουσιασμό, την προσπάθεια τη δική μου, αλλά και των υπόλοιπων συμμαθητών μου στη Σχολή Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής...

Σε αυτούς τους τελευταίους (και από τα δύο τμήματα), θα ήθελα να στείλω μια ξεχωριστή και τεράστια αγκαλιά, ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, για όλα όσα ζήσαμε μαζί, κατά τη διάρκεια αυτής της υπέροχης χρονιάς!!

Enjoy!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου